Services

De bibliotheek van het IPA heeft een uitgebreide en kwalitatief goede collectie literatuur en leermiddelen afkomstig uit Nederland, de Verenigde Staten en Latijns Amerika, die continu wordt aangevuld met de nieuwste literatuur op de verschillende vakgebieden. Naast boeken en tijdschriften is er ook een uitgebreide collectie afstudeerscripties van voormalige studenten beschikbaar in de bibliotheek.

De studentenpas geeft automatisch lidmaatschap van de bibliotheek en moet getoond worden voor uitleen.

De bibliotheek van het IPA kan gebruikt worden voor studie- en werkruimte. Er staan computers met internetverbindingen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het IPA heeft zijn eigen kantine die dagelijks open is. De kantine wordt beheerd door een professionele cateringbedrijf. Het assortiment is heel divers. Je kunt broodjes, snacks en warm eten halen. Daarnaast is er ook thee, koffie en verschillende koude dranken. De kantine kan tevens gebruikt worden voor besprekingen. Ook kun je daar met je laptop op het internet inloggen om te werken.

Openingstijden

 • Maandag en dinsdag van 8.30 tot 15.00 uur.
 • Woensdag van 10.30 tot 13.30 uur.
 • Donderdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Het IPA heeft verschillende ICT- faciliteiten, waaronder een computerlokaal en een onderwijswerkplaats. Deze ruimtes kunnen gebruikt worden om te studeren en om opdrachten af te werken.

In alle lokalen en in de onderwijswerkplaats is een digitale SMART Board aanwezig.

Middels LCD- schermen in de kantine en bij de ingang kunnen de laatste berichten gevolgd worden.

 

Het IPA verkoopt tegen een aantrekkelijke prijs een aantal producten zoals tassen, pennen, t-shirts, schrijfblokken etc met het IPA logo erop. Leuk voor eigen gebruik, maar ook als relatiegeschenk voor contacten.

De onderwijswerkplaats Madonna Stephens (Sala Madonna) is een moderne ruimte waar studenten onderling of samen met docenten kunnen werken aan praktijkopdrachten en projecten. Tevens kan het gebruikt worden voor presentaties, vergaderingen van zowel studenten, docenten en overige IPA - gebruikers. De nieuwe onderwijswerkplaats is ingericht met conferentiemeubilair. Ook zijn er mogelijkheden voor aansluiting van laptops, internet en projectiemogelijkheden.

Voor de niet IPA- gebruikers is het mogelijk om Sala Madonna te huren tegen een kleine vergoeding. Voor meer informatie neemt contact op met info@ipaaruba.com

Het IPA kent een Bureau Onderwijs en Studenten Services. Het bureau streeft ernaar om de studieloopbaan en het welzijn van elke IPA-student te optimaliseren. Dit wordt gedaan door een professionele service te verlenen aan studenten, docenten en de directie van het IPA.

Onder de taken van het bureau vallen onder andere:

 • het verlenen van klantenservices en informatieverlening, 
 • de rapportage ten behoeve van de IPA-directie, bureau decaan en mentoraat, de klassenmentoren, en andere relevante externe instellingen
 • de registratie van de studieresultaten voor het behalen van de propedeuse, voor de cesuurmomenten en voor de toelating tot de examens
 • de afwikkeling van de studieresultaten en uitgifte van de schriftelijke studiepuntbewijzen.
 • het verlenen van assistentie aan docenten en studenten ten behoeve van tentamens en examens
 • het bij- en onderhouden van studentendossiers
 • de plaatsing van relevante informatie op de IPA-moodle.
 • onderwijsservices maakt o.a. de roosters, de programmaboeken per blok per studiejaar en de jaarplanning.

Contactgegevens

tel: 524-3100 /524-3101 / 524-3102

email: studentenservices@ipaaruba.com

Openingstijden: 8.00 - 12.00 en van 13.00 - 16.00

 

 

Maestro, profesion for di bo curason!