Vragen? +297-524 3100 info@ipaaruba.com

Associate Degree
Pedagogisch Educatief Professional (AD-PEP)
Welkom bij de webpagina voor de Associate Degree Opleiding Pedagogisch Educatief Professional op Aruba (AD PEP). Het programma AD-PEP is opgezet vanuit het programma van de Hogeschool Katholieke PABO Zwolle (KPZ) en wordt in samenwerking met Arubaanse professionals uit het onderwijs- en
zorgveld verzorgd. U kunt de uitgebreide informatie over de opleiding vinden in de nieuwsbrief van juni 2021.

Reeds een aantal jaren is op het EPI en de SVOA gepoogd om te starten met de opleiding AD-PEP.

In augustus 2021 is het IPA gevraagd om dit programma op te starten. Wij zullen het schooljaar 2021-2022 nemen om te onderzoeken hoe en wanneer wij dit programma kunnen verzorgen. Er zal gewerkt moeten worden aan de randvoorwaarden (beleid, coördinatie, personeel, financiering), het onderwijsprogramma moet nog gecontextualiseerd worden naar de Arubaanse omstandigheden en het voorbereiden van een selectietraject. Uiteraard, niet alles is in orde op dit moment.

Wij hebben alle begrip voor de kandidaten die al jaren wachten en enthousiast zijn om te starten. Wij hebben nu pas de verantwoordelijkheid gekregen om aan de slag te gaan met dit programma. Wij vragen jullie geduld en zullen te zijner tijd bekend maken wanneer de opleiding gaat starten. Wij hebben een lijst met geïnteresseerden ontvangen en zullen dit bijhouden. U wordt via e-mail, (sociale) media en het nieuws op de hoogte gesteld als er ontwikkelingen zijn.

Informatie

Nieuwsbrief juni 2021